Vitebsk – Soligorsk

Todella vahvasti puolustuva Soligorsk saapuu sunnuntain ottelussa Vitebskin vieraaksi.

Kotona Vitebsk ollut vahva

Kotijoukkueen kausi on lähtenyt todella tasaisesti käyntiin. Seitsemän kierroksen jälkeen Vitebsk on sarjassa sijalla kymmenen. Pisteitä on plakkarissa kymmenen ja maaliero on 6-8.

Vitebsk puolustaa todella tiiviisti ja hyökkäyspelaaminen kärsii siitä paljon. Kotiyleisön edessä joukkue pelaa paljon rohkeammin, mutta vieraissa peli menee usein puolustustaisteluksi.

Edellinen sarjaottelu päättyi 2-3 kotitappioon Slavia Mozyrille. Vitebsk johti vielä viisi minuuttia ennen loppua ottelu 2-1, mutta suli ottelun lopussa aivan käsittämättömästi.

Kotijoukkueen paras maalintekijä on ollut Ion Nicolaescu, joka on viimeistellyt kolme osumaa tällä kaudella.

Vitebsk tulee kamppailemaan koko loppukauden näistä samoista sijoituksista.

Tiivis Soligorsk

Tasaisen varmasti alkukauden pelannut Soligorsk on pelannut viime aikoina erityisen hyvin. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs. Sarjapisteitä on kertynyt 11 ja maaliero on komea 9-3.

Kolme päästettyä maalia seitsemässä ottelussa kertovat siitä, että jokaisessa ottelussa Soligorsk on taistellut voitosta. Tiivis puolustuspeli kantaa tässä sarjassa todella pitkälle. Mikäli vieraat saavat vielä hyökkäyspelinsä kuntoon, niin sarjan kärkikahinat kutsuvat nopeasti vierailijoita.

Soligorskin ykkösmaalintekijä on ollut Vitali Lisakovich kolmella osumallaan. Hyökkääjällä on käynnissä tällä hetkellä kolmen ottelun maaliputki.

Yhteenveto

Vieraiden vire on parempi, mutta Vitebsk pystyy kotona haastamaan kenet vain. Isketään lapulle kuitenkin Soligorskin voitto.