Muut

Dinamo Minsk – Isloch

Minskin vire jälleen laskussa Kotijoukkue Minskin alkukausi on ollut hieman kankea. Kahdeksan kierroksen jälkeen sarjasijoitus on 13:sta. Pisteitä on kasassa yhdeksän ja maaliero on 11-10. Muutama kierros sitten näytti siltä, ….

Union Berlin – Bayern Munchen

Union on tullut jäädäkseen Kotijoukkue Berlin nousi siis täksi kaudeksi takaisin Bundesliigaan ja kausi on näyttänyt sen, että se myös kuuluu tälle tasolle. 25 ottelun jälkeen Berlin on sarjataulukossa sijalla ….

Soligorsk – Slavia Mozyr

Valko-Venäjän pääsarjassa pelataan lauantaina todella tasainen keskikastin taisto näiden joukkueiden välillä. Soligorskin suunta on ylöspäin Kotijoukkue on pikku hiljaa saanut pelistään kiinni ja suunta on ehdottomasti kohti kärkeä. Kahdeksan kierroksen ….

Dortmund – Schalke

Tänään lauantaina siis Saksan Bundesliiga jatkuu. Mestaruustaitossa oleva Dortmund isännöi Schalkea. Dortmundin silmissä kiiltää kulta Kotijoukkue Dortmundin kausi on ollut menestys tähän asti. Koronavirus pisti Bundesliigan kahden kuukauden tauolle, mutta ….

BATE – Slutsk

Lauantaina pelataan Valko-Venäjän pääsarjassa kärkikamppailu näiden joukkueiden välillä. Vahva BATE Alkukaudella heikosti pelannut BATE on saanut odotetusti koneensa käyntiin ja nyt kotijoukkue on tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue. Kahdeksan pelatun ….

Zhodino – Gorodeja

Perjantaina Valko-Venäjän pääsarjassa pelataan vain yksi ottelu, jossa kovassa vireessä oleva Zhodino isännöi Gorodejaa. Kotijoukkueella sarjan paras puolustus Kotijoukkue Zhodinon alkukausi on ollut yhtä juhlaa. Kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen Zhodino ….

RB Leipzig – Freiburg

Kolme yötä enää jouluun, sillä lauantaina Saksan Bundesliiga jatkuu kahden kuukauden tauon jälkeen. Kotijoukkue on mestaruustaistelussa Koronaviruksen takia pysähdyksissä ollut Bundesliiga jatkuu siis lauantaina. Loistavan kauden toistaiseksi pelannut Leipzig pelaa ….

FC Asgabat – Sagadam

Turkmenistanin pääsarjassa pelataan keskiviikkona tasainen keskipään taisto. Tasainen kotijoukkue Kotijoukkue Asgabatin kausi on lähtenyt tasaisen varmasti käyntiin. Kuuden ottelun jälkeen Asgabat on kahdeksan joukkueen sarjassa viides. Pisteitä on kertynyt 10 ….

Lokomotiv Gomel – Krumkachy

Valko-Venäjän 1-divisionassa on vuorossa tänään kärkipään taistelu. Molemmille pisteet ovat tärkeät, sillä silmissä kiiltää nousu pääsarjaan. Gomelin hyökkäys toimii Isäntäjoukkue Gomelin kausi on käynnistynyt vahvasti. Kolmen kierroksen jälkeen Gomel on ….

Vitebsk – Soligorsk

Todella vahvasti puolustuva Soligorsk saapuu sunnuntain ottelussa Vitebskin vieraaksi. Kotona Vitebsk ollut vahva Kotijoukkueen kausi on lähtenyt todella tasaisesti käyntiin. Seitsemän kierroksen jälkeen Vitebsk on sarjassa sijalla kymmenen. Pisteitä on ….