Vedonlyöntivihjeet

Avoimet vedonlyöntivihjeet tuleviin kohteisiin Voittovihjeiden yhteisöltä. Kaikki vihjeemme ovat ilmaisia ja näkyvissä avoimesti ilman rekisteröitymistä. Lista päivittyy useita kertoja päivässä, sitä mukaa kun jäsenemme lisäävät vihjeitä ja kohteita sulkeutuu. Kannattaa siis seurata tätä sivua aktiivisesti, varsinkin kun oman suosikkiliigasi pelit lähestyvät. Mikäli et löydä etsimiäsi vihjeitä, kannattaa osallistua keskustelualueella vihjekeskusteluun ja kysyä muiden näkemyksiä. Rekisteröitymällä jäseneksi voit jättää omia vihjeitäsi, saat käyttöösi vihjeseurannan ja voit osallistua kilpailuihimme.

Avoimet vedonlyöntivihjeet

Avoimien vihjeiden laji- ja sarjavalikoima vaihtelee päivittäin sen mukaan mitä otteluita on seuraavaksi tulossa ja onko isoja urheilutapahtumia käynnissä. Jalkapallon ja jääkiekon MM-kisat, tenniksen Grand Slamit, yleisurheilun arvokilpailut, olympialaiset ja muut urheilun suurtapahtumat näkyvät aina vihjetarjonnassa. Voit myös itse vaikuttaa vihjetarjontaan ylläpitämällä vihjekeskustelua foorumilla. Saat varmasti nopeasti vihjeitä ja näkemyksiä muilta jäseniltä kun herättelet keskustelua nostamalla rohkeasti uusia lajeja ja sarjoja esiin.

Monipuoliset vedonlyöntivihjeet jalkapalloon

Meiltä löydät ilmaiset vedonlyöntivihjeet jalkapallon kotimaisiin ja ulkomaisiin sarjoihin. Vihjeitä löytyy kaikille eri sarjatasoille, eniten kuitenkin pääsarjoihin. Hyvin edustettuina ovat kotimainen Veikkausliiga ja euroopan viisi suurta liigaa: Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga, Italian Serie A ja Ranskan Ligue 1. Lisäksi Yhdysvaltojen MLS-liiga kasvattaa tasaisesti suosiotaan. Parhaat ylikertoimet löytyvät monesti pienemmistä ja vähemmän pelatuista liigoista kuten vaikkapa Norjan ykkösdivisioonasta tai kotimaisesta kakkosesta. Vetoja löytyy päivittäin monipuolisesti perinteisistä 1×2-vedoista maalimääriin ja tasoitusvetoihin.

Parhaat vetovihjeet jääkiekkoon

Jääkiekko on suomalaisten suosikkilaji ja se näkyy meilläkin jääkiekko -vihjeiden tarjonnassa. Parhaat vedonlyöntivihjeet jääkiekko peleihin löytyvät tietenkin Suomesta, täällä kun on eniten jääkiekkofaneja maailmassa suhteessa väkilukuun. Kotimaisen Liigan vedonlyöntivihjeitä löytyy eniten, sen jälkeen suosituimpia ovat NHL vihjeet ja KHL vihjeet. Myös Ruotsin SHL vihjeet ovat hyvin edustettuina. Veikkausvihjeitä löytyy kaikista eri vetovaihtoehdoista kuten 1×2, moneyline, maalimäärä, tasoitukset ja erilaiset yli-alle vedot. Keskustelualueelta kannattaa tarkistaa viime hetken tiedot kokoonapano muutoksista ja loukkaantumisista.

Ilmaiset vedonlyöntivihjeet tennikseen

Tennis on suosittu laji urheilunystävien ja betsaajien keskuudessa, meiltä löydät siihen ilmaiset vihjeet. Turnauksia ja otteluita riittää ympäri vuoden ja vaihtoehtoina on niin miesten ja naisten kaksinpelit kuin nelinpelitkin. Tenniksen kohokohdat ovat vuoden neljä Grand Slam turnausta, milloin myös tennis vihjeitä on eniten tarjolla. ATP vihjeet ja WTA vihjeet ovat molemmat erittäin suosittuja ja niitä löytyy lähes kaikkiin isompiin turnauksiin. Vetovihjeitä löytyy tasaisesti voittajavedoista, yli-alle vedoista, peli- ja erätasoituksista ja pelattujen erien määristä.