Valioliiga vihjeet

Valioliiga vihjeet tuleviin otteluihin parhailla kertoimilla parhailta vedonvälittäjiltä. Kaikki Valioliiga vihjeet ovat ilmaisia ja näkyvillä ilman rekisteröitymistä jäseneksi. Valioliigan pelivihjeet ja ennakot löydät Voittovihjeiden keskutelupalstalta. Valioliiga on ollut jo pitkään vedonlyöjien suosiossa maailman laajuisesti ja on suomalaisten ehdoton suosikkisarja jalkapallossa, joten vihjeitä löytyy runsaasti jokaiselle ottelukierrokselle. Vihjeet päivittyvät tälle sivulle sitä mukaa kun niitä lisätään, joten kannattaa lukea sivua säännöllisesti.

Uusimmat Valioliiga vihjeet

Valioliiga vedonlyönti

Vedonlyönti valioliigan kohteista on keskimääräistä vaikeampaa, koska Valioliiga on maailman suosituin jalkapallosarja vedonlyöjien keskuudessa ympäri maailmaa. Suuren suosion johdosta kertoimet ovat hyvin kohdallaan, minkä seurauksena edun saaminen bookkereihin nähden on vaikeampaa kuin monessa muussa sarjassa. Edun saavuttamiseksi tärkeäksi avuksi tulevat valioliiga vihjeet ylikertoimista ja markkinoiden parhaista kertoimista. Suomalaisilla vedonlyöjillä on yleensä erinomainen tietämys Valioliigasta, koska se on ollut pitkään edustettuna veikkauksen pitkävedossa ja vakiossa sekä televisioitu selkeästi muita sarjoja enemmän. Laaja vetotarjonta on myös yksi syy Valioliiga vedonlyönnin suosioon. Vetoa voi lyödä perinteisen 1×2 pitkävedon lisäksi, tasoituksista, maalieroista, maalintekijöistä, maalimääristä, tuloksista ja monesta muusta vaihtoehdosta, ja lähes kaikesta löytyy vielä live-veto mahdollisuus. Lisäksi tarjolla on kausivetoja voittajasta, maalikuninkaasta, putoajista ja jopa syöttöpörssin voittajasta.

Valioliigan kausivedot

Uuten Valioliiga kauteen saa hyvin jännitystä pelaamalla kausivetoja, mutta kokonaistuoton suhteen ne ovat harvoin merkityksellisiä ja niillä on enemmän viihdearvoa. Valioliigassa on ollut 25 vuoden aikana vain kuusi eri voittajaa: Manchester United, Blackburn Rovers, Arsenal, Chelsea, Manchester City ja Leicester City, ja se näkyy voittajavetojen kertoimissa. Leicester Cityn voitto 2015–16 oli iso yllätys ja sillä olisi tiennnut huikeat rahat, mutta kuka olisi oikeasti uskonut ennen kauden alkua Leicesterin mahdollisuuksiin? Manun, Cityn, Arsenalin tai Chelsean pelaaminen tuottomielessä ei ole järin kannattavaa sillä kertoimet ovat alhaalla ja riski valita väärin tai kauden mustanhevosen voitto juuri tänä vuonna on suuri suhteessa tuottoon. Jos voittajaveto kuitenkin innostaa, niin kannattaa käydä Manchester Unitedin, Arsenalin, Chelsean ja Manchester Cityn kokoonpanot huolella läpi ennen kauden alkua ja valita niistä suosikkisi.

Maalikuninkaan veikkaaminen on Valioliigan voittajan veikkaamisen lailla enemmän viihdettä kuin rahan tekemistä. Mahdollisuuksia maalikuninkaaksi on joka vuonna useita vaihtoehtoja ja suurena riskinä on parhaidenkin pelaajien kohdalla paha loukkaantuminen, mikä voi pilata koko kauden. Suosikkien kertoimet ovat alhaalla ja on vaikea nähdä miten niitä kannattaisi pelata suhteessa loukkaantumisriskiin, tai muuten vain pelaajan tai koko joukkueen pelivireen katoamiseen. Maalikuninkuuden veikkaaminen on hyvää viihdettä ja oikein osuneilla vedoilla on mukava ylpeillä, mutta kokonaistuoton kannalta ne eivät ole merkittäviä.

Yksi mielenkiintoisimmista kausivedoista on tasoitusveto voittajasta. Jokainen joukkue saa tietyn määrän pisteitä kauden suosikkiin nähden. Potentiaalinen putoaja ehdokas saattaa saada 40 pistettä tasoitusta kauden alussa, mikä voi olla erinomainen vaihtoehto mikäli näkee joukkueella potentiaalia ylisuoriutua odotuksiin nähden. Lähes joka kaudella joku häntäpään joukkueista yllättää ja monesti siitä voi nähdä vihjeitä kokoonpanosta ennen kautta. Tasoitusvedoilla on usein helpompi osua oikeaan kuin veikkaamalla voittajaa, kannattaa kokeilla.

Vedonlyönti tasapeleistä

Hyvin yksinkertainen tapa lyödä vetoa Valioliigan peleistä, jopa ilman mitään tietämystä sarjasta, on pelata pelkästään todennäköisimpiä tasapelejä joka kierroksella. Menetelmä on helppo, valitsee vain kolme tasapeliä joka kierrokselle käyttäen hyväksi isojen bookkereitten, kuten Bet365:n ja Unibetin, kertoimia. Kierroksen kolme kohdetta valitaan etsimällä ottelut joissa on pienin kerroin tasapelille. Pienempi kerroin tarkoittaa suurempaa todennäköisyyttä merkille ja isoilla bookkereilla kertoimet ovat parhaiten kohdillaan johtuen suuresta volyymista, eli pieni kerroin tasapelille Bet365:llä tarkoittaa tasapelin olevan hyvin todennäköinen lopputulos ottelulle. Tasapelin kertoimet ovat lähes aina yli 3.00, minkä johdosta voitolliseen pelaamiseen riittää kun vain yksi kierroksen kolmesta kohteesta osuu. Kertavoitto voi tuntua pieneltä kun vain yksi kohde kolmesta osuu, mutta pitkällä juoksulla voittosumma on merkittävä ja voit päästä 5-10% vuosituottoon. Pelisysteemin ei tarvitse olla aina hieno ja monimutkainen ollakseen voitollinen!