Union Berlin – Bayern Munchen

Union on tullut jäädäkseen

Kotijoukkue Berlin nousi siis täksi kaudeksi takaisin Bundesliigaan ja kausi on näyttänyt sen, että se myös kuuluu tälle tasolle. 25 ottelun jälkeen Berlin on sarjataulukossa sijalla 12. Sarjapisteitä on kasassa 30 ja maaliero on 32-41.

Kotikentällä Union on pelannut todella aktiivista jalkapalloa ja varsinkin sen hullut kannattajat ovat luoneet stadionille huikean tunnelman. Tällä hetkellä katsojia ei otteluun pääse, joten on mielenkiintoista nähdä, että miten se vaikuttaa. Unionin materiaali ei ole mikään häävi, mutta joukkuehenki seurassa on huikealla tasolla.

Suurella todennäköisyydellä Union säilyy sarjassa ja loppukauden tavoitteet on taistella keskikastin mukana.

Kotijoukkueen paras maalintekijä on ollut Sebastian Andersson. Ruotsalainen on tehnyt jo komeat 11:sta maalia.

Munchen matkalla mestaruuteen

Vierailija Munchenin kausi on sujunut jälleen totutun vahvasti. Munchen on tällä hetkellä kärjessä, mutta Dortmund hengittää niskaan pisteen piissä. Tänään voittamalla ero nousisi 4 pisteeseen. Sarjapisteitä Munchenillä on 55 ja maaliero on tyrmäävä 73-26.

Vierailijoiden materiaali on tähän sarjaan ylivoimainen ja taitoa ja leveyttä löytyy loistavasti jokaiselle pelipaikalle.

Munchenin paras maalintekijä on tietenkin koko sarjan maalikuningas Robert Lewandowski. Puolalainen on iskenyt tällä kaudella jo huikeat 25 maalia. Serge Gnabry on pelannut myös komeasti ja siinä sivussa iskenyt 11 osumaa.

Mikäli Munchen ei koe isoa sulamista tai häviä keskinäistä ottelua Dortmundille, niin mestaruutta ei kukaan vierailta vie.

Yhteenveto

Isketään tähän otteluun, että pelissä tehdään yli 2.5 maalia.