Superpesis vihjeet

Superpesis vihjeet sarjan tuleviin otteluihin Voittovihjeiden jäseniltä. Vihjeitä löytyy 1×2-, voittaja- ja juoksumäärävetoihin otteluista ja kertoimista riippuen. Superpesis-ottelut ovat valitettavan usein eri tasoisia ja siten kertoimet huonoja vedonlyönnin kannalta. Onneksi moniin otteluihin on tarjolla myös juoksumäärävetoja, mikä luo hyviä vetomahdollisuuksia vaikka joukkueet olisivatkin eri tasoisia, useimmat Superpesis vihjeet keskittyvätkin niihin. Juoksumäärävedot ovat hyviä siinäkin mielessä ettei vaihtoehtoja ole kuin kaksi, mikä lisää osuman todennäköisyyttä. Vihjeet naisten peleihin ja ykköseen löydät pesäpallo vihjeet sivulta.

Uusimmat Superpesis vihjeet

Bookkerit Superpesis vedonlyöntiin

Pesäpallo on suomalainen erikoisuus, joten kertoimia on tarjolla lähinnä vain niillä bookkereilla jotka keskittyvät pohjoismaisiin asiakkaisiin. Tarjonta on onneksi viimevuosina lisääntynyt, mikä on hyvä kertoimien kannalta. Mitä enemmän on kilpailua, sitä paremmin löytyy pelattavia kertoimia. Kotimaisen Veikkauksen lisäksi voimme suositella seuraavia bookkereita Superpesis vedonlyöntiin.

Vinkit Superpesis vedonlyöntiin

Superpesis vihjeet auttavat alkuun, mutta niihin kuten mihinkään vihjeisiin ei kannata luottaa sokeasti. Superpesis vihjeet antavat hyvän pohjan vetoihin, mutta pitkällä juoksulla voitollinen vedonlyönti vaatii omaa tietämystä lajista ja sarjasta. Parhaiten tietämys kasvaa seuraamalla otteluita, tällä hetkellä Ruutu tarjoaa Fanikameran jokaisesta Superpesis-ottelusta.

Kaikkia otteluita ei aina ehdi katsomaan ja sen voi paikata tilastoilla. Tilastoja kannattaa hyödyntää joka tapauksessa, parhaat löydät Pesäpallon tulospalvelusta. Sivuilta löytyy myös otteluiden liveseuranta ilman kuvaa. Tilastot täydennät tuoreimmilla Superpesis uutisilla ja analyyseilla Voittovihjeiden Superpesis keskustelu sivuilla foorumin puolella. Superpesis vihjeiden lisäksi foorumilta löytyy satunnaisesti vihjeitä Ykköspesiksen, Suomensarjan ja naisten Superpesis otteluhin.

Vältä 1×2-vetoja Superpesiksessä

Suosittelemme pelaamaan moneyline tai juoksumäärävetoja, joissa on kaksi vaihtoehtoa lopputulokselle. 1×2-vetoja kannattaa välttää sen takia, että toisin kuin esimerkiksi jalkapallossa molempien jaksojen tulokset ovat erillisiä ja ottelun lopputulos riippuu molempien jaksojen tuloksesta. Jos jalkapallossa pelaat kotijoukkueen voitosta ja se häviää ensimmäisen puoliajan 0-1, mutta voittaa toisen puoliajan 2-0, olet voittanut vetosi lopputuloksella 2-1. Pesäpallossa sama tilanne olisi tuottanut 1×2-vedoissa 1-1 tasurin jaksovoittojen mukaisesti ja olisit hävinnyt vetosi. Pesäpallo vedoissa pitää siis saada molempien jaksojen tulokset oikein, minkä todennäköisyys on paljon alhaisempi verrattuna jalkapalloon, missä riittää täyden peliajan tuloksen tietäminen.

Jos haluat kuitenkin kokeilla 1×2-vetoja, tai jos muita vetomuotoja ei ole tarjolla mitä tapatuu aina välillä, niin kannattaa etsiä tasapelikohteita. Pesäpallossa pelataan runsaasti tasapelejä edellä esitetystä jaksokohtaisista tuloksista johtuen, varsin usein heikompikin joukkue onnistuu viemään jakson yhden juoksun erolla. Tämä on kuitenkin usein huomioitu kertoimissa, mutta kyllä pelattaviakin tasapeli kertoimia löytyy varsin usein.

Seuraa loukkaantumisia

Yksi tärkeimmistä asioista kohteen analysoinnissa on huomioida ottelun kokoonpano ja erityisesti loukkaantumiset. Superpesis-joukkueiden pelaajaringit ovat pieniä ja loukkaantumiset näkyvät otteluissa heti. Joukkueilla on äärimmäisen harvoin varalla samantasoista korvaajaa, joten lukkarin tai lyöjäjokerin poissaolo voi kääntää pelin tuloksen täysin. Vuonna 2012 Kouvolan jokeri Joukainen oli lyönyt yli puolet joukkueen juoksuista kun tultiin juhannustauolle, tämän tasoisen pelaajan loukkaantumisella on todella merkittävä vaikutus joukkueen menestymiseen.

Olosuhteiden vaikutus otteluihin

Olosuhteet vaikuttavat otteluihin ja ne kannattaa huomioida vedoissa. Sateella ja tuulisella säällä tehdään keskimäärin vähemmän juoksuja kuin tyynellä poutasäällä. Samoin kylmällä säällä tehdään tilastollisesti vähemmän juoksuja kuin lämpimällä säällä. Yleistäen voi sanoa, että mitä huonompi sää sitä vähemmän tehdään juoksuja. Sään lisäksi kentien kunnolla on merkitystä pelin kulkuun. Kauden alussa osa kentistä on huonossa kunnossa talven jäljiltä, mikä vähentää osaltaan tehtyjen juoksujen määrää. Voittoisa vedonlyönti vaatii edun saamista bookkereihin nähden, olosuhteiden huomioiminen voi auttaa siinä.