Pesäpallo vihjeet

Pesäpallo vihjeet ja vinkit miesten ja naisten superiin ja ykköseen tiiviisti läpi koko kauden. Pesäpallo vihjeet päivittyvät alla olevaan listaan sitä mukaa kuin yhteisömme jäsenet lisäävät vihjeitä, joten kannattaa tarkistaa sivua säännöllisesti ennen pelejä, niin saat vedot sisään ennen kuin kertoimet muuttuvat. Pelkästään miesten superista kiinnostuneet löytävät kohteet Superpesis vihjeet sivulta. Voit jättää omat vihjeesi ja osallistua pesäpallo keskusteluun rekisteröitymällä ilmaiseksi Voittovihjeiden jäseneksi keskustelupalstalla.

Parhaat pesäpallo vihjeet

Pesäpallo on upea laji ja Suomen kansallispeli, mutta vedonlyönnissä pesäpallo on marginaalilaji, minkä takia pesäpallo vihjeet ja vinkit ovat vähissä. Voittovihjeet pyrkii tuomaan tähän muutosta ja tuottamaan laadukkaita pesäpallo vihjeitä tiiviisti läpi koko kauden. Voittovihjeiden oma VoittoBotti tuottaa miesten superin otteluihin juoksumääräarviota ja sitä voidaan jatkossa kehittää muihinkin sarjoihin yhteisön toiveiden perusteella. VoittoBotin ensimmäinen kausi oli hyvin tuottoisa, mutta toisena kautena tuottoja söi loppukauden merkityksettömien otteluiden poikkeavat tulokset.

Pesäpallo vedonlyönti vinkit

Pesäpallo

Pesäpallon marginaaliasema näkyy suppeana tarjontana, vain harvat bookkerit tarjoavat pesäpallo kohteita, mutta toisaalta pienenä lajina se tarjoaa hyviä mahdollisuuksia asiantunteville betsaajille. Marginaaliaseman johdosta bookkerit eivät panosta paljoa pesäpalloon, minkä johdosta ylikertoimia löytyy säännöllisesti. Otteluparit ovat usein erittäin epätasaisia, joten pelikohteita kannattaa hakea perinteisten 1×2-vetojen sijaan juoksumääristä ja tasoituksista. Juoksumääriä betsatessa VoittoBotin pesäpallo vihjeet ovat hyvä apu, sillä niissä on joukkuekohtaisiin tilastoihin perustuen lasketut todennäköisyydet markkinoiden tarjoamille juoksumäärille.

Yleisesti ottaen pesäpallo vedonlyöntiin pätevät samat säännöt kuin kaikkiin muihin lajeihin, kannattaa seurata sarjoja aktiivisesti ja huomioida erityisesti joukkueiden kokoonpanot ennen pelejä. Pesäpallossa kokoonpanoilla on useaan muuhun lajiin verrattuna suhteellisesti paljon suurempi merkitys, esimerkiksi joukkueen ykkössyöttäjän tai kuuman jokeri-pelaajan loukkaantuminen näkyy aivan varmasti joukkueen pelissä ja ottelun lopputuloksessa. Myös kotiedulla ja olosuhteilla on iso merkitys, varsinkin kauden alussa kun monet kentät ovat talven jäljiltä kyseenalaisessa kunnossa.