Päivän pitkävetovihjeet

Tältä sivulta löydät päivän pitkävetovihjeet otteluihin, jotka eivät ole vielä alkaneet. Lista tyhjenee päivän loppua kohden sitä mukaa kun ottelut alkavat. Vihjeet tulevien päivien otteluihin löytyvät vedonlyöntivihjeet sivulta. Kaikki vihjeet ovat ilmaisia ja vapaasti hyödynnettävissä vedonlyöntiin. Vihjeet ovat jäseniemme jakamia ja perustuvat heidän analyyseihin ja vedonlyöntikokemukseen. Näytämme kaikkien vihjaajien palautusprosentit avoimesti, joten voit arvioida helposti vihjeiden laatua. Liity jäseneksi ja jaa omat vihjeesi, saat samalla vihjeseurannan käyttöösi ja voit osallistua kilpailuihimme.

Päivän avoimet pitkävetovihjeet

Uusimmat veikkausvihjeet

Päivän pitkävetovihjeet listaus päivittyy sitä mukaa kun yhteisömme jäsenet lisäävät uusia vihjeitä päivän kohteisiin. Listaa kannattaa seurata säännöllisesti parhaiden kertoimien löytämiseksi. Bookkerit päivittävät kertoimiaan jatkuvasti ja vihjeissä esitetyt kertoimet saattavat vanhentua nopeasti, varsinkin jos kyseessä on selkeä ylikerroin. Päivitettyä tietoa kertoimista kannattaa seurata foorumin vihjekeskusteluista. Foorumi on myös hyvä paikka tarkistaa kertoimien lisäksi viimeisin tieto kokoonpanoista ja loukkaantumisista, joilla on monesti iso merkitys ottelun tulokseen. Foorumilta löytyy muutenkin syvällisempiä analyyseja kohteista, joukkueista ja sarjoista.

Päivän parhaat pitkävetovihjeet

Kaikki vihjeet eivät osu ikinä oikeaan, harvoin edes kaikki päivän pitkävetovihjeet osuvat oikeaan. Vihjeiden osumiseen vaikuttaa moni tekijä kuten kohteen voimasuhteet, vetomuoto, vihjaajan kokemus ja riskinotto sekä ihan puhtaasti onni ja sattuma. Jos vihjeiden kertoimet pyörivät kahden paikkeilla, niin hyvistä vihjeistä hieman yli puolet osuu pitkällä aikavälillä. Mitä isommilla kertoimilla pelaa sitä harvemmin vihjeet osuvat kohdalleen, mutta tuotto voi silti olla hyvää. Parhaaseen tuottoon pääsee yleensä kun yhdistää oman tietämyksensä annettuihin vihjeisiin. Omaa tietotaitoa kannattaa kartuttaa osallistumalla foorumin keskusteluihin.

Kuinka valita päivän pitkävetovihjeet?

Päivän pitkävetovihjeet kannattaa valita oman laji- ja sarjatuntemuksen pohjalta. On paljon helpompi analysoida vihjeiden laatua, kun omaa hyvät pohjatiedot lajista ja sarjasta. Vihjeitä voi silloin käyttää antamaan uusia ideoita kohteisiin. Esimerkiksi, voit olla jo varma kohteen voittajasta, mutta et ole muodostanut näkemystä kohteen tuloksesta ja saat siihen hyvin perustellun vihjeen. Vihjeiden avulla vedonlyönnistä pystyy tekemään paljon monipuolisempaa ja antoisampaa. Vihjeitä hyödynnettäessä on tärkeää tutustua vihjaajan tilastoihin katsomalla vähintään palautusprosentti ja tuotto. Mitä enemmän vihjeitä vihjaaja on tehnyt, sitä luotettavampia palautusprosentti ja tuottolukema ovat.