NHL vihjeet

Kuumimmat NHL vihjeet perusteluineen joka päivä kokeneilta betsaajilta. Avoimet NHL vihjeet päivitetään tälle sivulle sitä mukaa kun yhteisömme jäsenet lisäävät niitä, joten kannattaa seurata tätä sivua aktiivisesti. Rekisteröitymällä Voittovihjeiden jäseneksi voit jättää omat NHL vihjeet ja saat lisäksi käyttöösi vihjeseurannan sekä voit osallistua vihjekilpailuihin.

Parhaat NHL vihjeet

Patrik Laine

Laadukkaat NHL vihjeet ottavat huomioon joukkueiden päivän kunnon ja kokoonpanot, unohtamatta yksityiskohtia kuten lepopäiviä. Lepopäivillä on yllättävän iso merkitys raskaassa sarjassa, eikä niitä monesti ole huomioitu tarpeeksi kertoimissa. Lepopäivien lisäksi kokoonpanojen merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa, niillä on paljon suurempi merkitys NHL:ssä kuin muissa liigoissa, tiukan otteluohjelman takia. Parhaat NHL vihjeet huomioivat rasitustilan, nykykunnon ja kokoonpanot pelipäivänä.

NHL vedonlyönti

NHL vedonlyönti on haastavaa, toisten mielestä täyttä lottoa, toisten mielestä täynnä mahdollisuuksia. Yllätykset kuuluvat tasaiseen sarjaan ja niitä nähdäänkin lähes joka kierroksella, heikotkin joukkueet pystyvät haastamaan kärkijoukkueet hyvänä päivänä. Joukkueiden lepopäivät kannattaa aina huomioida, kuten hyvät NHL vihjeet huomioivat, koska se heikon joukkueen yllätys tulee todennäköisemmin levänneenä silloin kun vastustaja on pelannut edellispäivänä jatkoajalle venyneen pelin. Joukkueiden kokoonpanot ovat isossa roolissa ja vaihtuvat useammin kuin muissa liigoissa, joten on tärkeää tarkistaa kokoonpanot aina ennen peliä. Hyvä sivusto päivän pelien kokoonpanojen tarkastamiseen on Rotowire.com, sivulta näkee myös pelien odotetut maalimäärät.

NHL vedonlyönti tarjoaa runsaasti eri pelimuotoja, joista löytyy varmasti jokaiselle pelattavaa. Suosituimpia pelimuotoja ovat Moneyline, eli ottelun voittajan pelaaminen, perinteinen 1×2 pitkäveto, maalimäärät ja tasoitusvedot. Moneyline vedoissa kertoimet tippuvat monen makuun liian alas etenkin ennakkosuosikeille, jolloin tasoitusvedot tarjoavat hyvän mahdollisuuden pelata korkeammalla kertoimella.

NHL-kauden 2019 – 2020 odotukset

Kun ensimmäisillä joukkueilla on tullut 10 peliä täyteen on mestaruussuosikkien järjestys kertoimien puolesta seuraava: Tampa Bay Lightning, Vegas Golden Knights, Boston Bruins Toronto Maple Leafs ja Colorado Avalanche. Viisikolle odotetaan kaudelta 100 pisteen tuntumaan asettuvaa pistemäärää. Kauden alusta saakka selkeäksi ennakkosuosikiksi arvostettu Tampa Bay Lightning on aloittanut kauden viisikosta heikoiten, etenkin Tampan maalivahtikaksikko on aloittanut kautensa alavireisesti. Ennalta ykköseksi rankattu joukkue on voittanut viimeisen kymmenen vuoden aikana Stanley Cupin vain kerran, eikä Tampan tahmea alku lupaile siihen tilastoon muutosta.