KHL vihjeet illan kierrokselle ja tuleviin otteluihin Voittovihjeiden betsaajilta. Vihjekeskustelu, joukkue analyysit ja kokoonpanotiedot löydät KHL keskustelut osiosta keskustelualueeltamme. Voit jättää omat vihjeesi, osallistua keskusteluun, käyttää vihjeseurantaa ja osallistua kilpailuihimme rekisteröitymällä jäseneksi keskustelualueella. KHL vihjeet päivitetään tälle sivulle automaattisesti sitä mukaa kun vihjeitä lisätään Voittovihjeiden sivuille.

Toimituksen KHL vihjeet

Yhteisön uusimmat KHL vihjeet

KHL vedonlyönti

KHL

Kuten aina vedonlyönnissä, tärkeintä on tutustua liigaan ja sen joukkueisiin syvällisesti sekä seurata liigan otteluita aktiivisesti. KHL:n syvällinen seuraaminen on asteen muita liigoja haastavampaa, ellei satu osaamaan venäjän kieltä sujuvasti. Kielimuurin lisäksi haastetta lisää myös liigan laajuus, 25 joukkuetta kahdeksasta eri maasta pitää betsaajan kiireisenä. Liiga ei ole laaja vain joukkueiden määrän osalta vaan myös maantieteellisesti. Joukkueet ovat levittäytyneet käsittämättömän laajalle alueelle kymmenelle eri aikavyöhykkeelle, mikä tarkoittaa hurjia matkakilometrejä joukkueille, mikä puolestaan pitää ottaa huomioon jokaisessa ottelussa kotiedun merkitystä arvioitaessa. KHL vedonlyönti on muita jääkiekko liigoja haasteellisempaa, mutta ahkera työ myös palkitsee muita liigoja useammin hyvillä ylikertoimilla.

Parhaat KHL vihjeet

KHL on tällä hetkellä yksi tuottoisimmista sarjoista asiansa osaaville betsaajille, tämän on todennut myös suomalaisen vedonlyöntikulttuurin pioneeri Jorma Vuoksenmaa. Laadukkaat KHL vihjeet ovatkin siten kullanarvoisia ja muita liigoja selkeästi harvinaisempia. Syitä siihen miksi KHL vihjeet ovat harvinaisempia on monia, mutta yhtenä tekijänä on varmasti liigan seuraamiseen vaadittu työmäärä. Tilastoanalyysien pohjaksi vaadittua dataa on saatavilla paljon vähemmän kuin vaikkapa NHL ja MLB sarjoihin tai tennikseen. Ottelukohtaiset analyysit täytyykin tehdä paljon enemmän oman tietämyksen ja otteluun mahdollisesti vaikuttavien häiriötekijöiden pohjalta kuin tilastoanalyyseihin nojaamalla. Ja häiriötekijöitä venäjällä riittää aina kuukausien maksamattomista palkoista, koko valmennusjohdon salama potkuihin. Mitä tulee vieraskiertueilla matkustettaessa tapahtuviin sattumuksiin on jo aivan oma lukunsa.

Live vedonlyönti

KHL tarjoaa keskimääräistä paremmat mahdollisuudet live betsaamiseen, koska ottelut pelataan eri aikaan aikavyöhykkeistä johtuen. Kierroksen aikana ehtii betsaamaan rauhassa useampaan otteluun livenä, verrattuna muihin jääkiekkosarjoihin, joissa ottelut pelataan saman aikaisesti. KHL ottelut tulevat suomalaisille parempaan aikaan päivästä kuin NHL ottelut, mikä on toinen merkittävä etu live betsaajille.

Pro vinkki: KHL otteluissa yli/alle vedoissa on rajana yleensä 4.5 maalia, mikä on lähellä koko sarjan keskiarvoa. Etsi kierroksen otteluista ennalta ne ottelut joihin oletat tulevan alle viisi maalia. Jos et osaa päätellä maalimääriä itse, voit valita ottelut suoraan kertoimien perusteella, valiten ne ottelut missä alle 4.5 vaihtoehdon kerroin on pienempi kuin yli 4.5 vaihtoehdon kerroin. Ottelun alkaessa seuraa otteluita ja ole valmiina live betseihin. Jos ottelun ensimmäinen maali tehdään 3-6 minuutin kohdalla, nousee alle 4.5 vaihtoehdon kerroin yleensä reilusti yli 2.0, monesti 2.50 paikkeille. Tässä vaiheessa kannattaa laittaa live betsi sisään, sillä vaikka ensimmäinen maali tulikin heti pelin alussa ei se usein tarkoita runsasmaalista ottelua.