Isloch Minsk – Slutsk

Tiedossa on todella laadukas kamppailu. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vahvasti ja molempia on ennakoitu sarjan kärkipäähän.

Minskin ase vahva puolustus

Kotijoukkue Minskin vahva sarjan aloitus ei ole tullut kenellekkään yllätyksenä. Kahden ottelun jälkeen Minsk on sarjan kolmas ja maaliero on komea 2-0.

Minsk voitti ensimmäisessä ottelussaan kotikentällään Nemanin lukemin 1-0. Myös toinen ottelu pelattiin kotikentällä, jossa Minsk kukisti Smolevichin myös numeroin 1-0. Tänään pelataan taas kotiottelu, joten Minsk saa sarjan alussa hemmotella kotikannattajiaan.

Minskin molemmat maalit on tähän mennessä tehnyt hyökkääjä Momo Yansane. Guinealainen taskuraketti on yksi sarjan parhaimmista maalintekijöistä.

Minsk on jälleen tämän sarjan kovimpia joukkueita ja tavoitteet on päästä kolmen parhaan joukkoon.

Slutsk kerrointaan parempi

Illan vierailija Slutsk on aloittanut kauden yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Sarjan avauskierroksella Slutsk voitti upeasti kotiyleisön edessä Slavia Mozyrin lukemin 3-1. Toinen ottelu oli heikko ja Slutsk hävisi sen 0-1 Brestille.

Slutskin puolustus on toiminut kohtalaisesti sarjan alussa, mutta vielä on kuitenkin varaa karsia virheitä pois.

Hyökkäys on todella vahva ja molemmissa otteluissa Slutsk on pystynyt tuottamaan paljon hyviä maalintekopaikkoja.

Maalikuningas vierailta on tähän asti kaksi maalia tehnyt Artem Serdyuk. Venäläinen viimeisteli molemmat maalinsa sarjan avausottelussa.

Yhteenveto

Kertoimien puolesta kotijoukkue on todella selkeä suosikki. Itse annan kuitenkin vieraille vähän mahiksia ja isketään tähän otteluun, että molemmat joukkueet tekevät maalin.