CSGO vedonlyönti & vihjeet

CSGO eli Counter-Strike: Global Offensive on joukkuepohjaisten taktisten ammuntapelien selvä ykkönen. CSGO on suosituimpia ja tunnetuimpia eSports pelejä, ja sen suosio betsaajien keskuudessa on kovassa kasvussa johtuen runsaasta määrästä vedonlyöntikohteita ja live-striimejä. Isoja CSGO turnauksissa järjestetään lähes kuukausittain, usein jopa useita kertoja kuukaudessa. CSGO vihjeet ja CSGO vedonlyönti ovat nousevia trendejä ja haastavat tulevina vuosina perinteisiä lajeja. Parhaat CSGO vedonlyönti vinkit löydät Voittovihjeiden sivuilta aktiivisilta eSports betsaajilta.

Uusimmat CSGO vihjeet

CSGO vedonlyönti

CSGO vedonlyönti poikkeaa monesta muusta lajista siinä, että pelin kannalta oleellinen tieto eli pelattava kartta valitaan yleensä vasta minuutteja ennen pelin alkua. Tätä voisi verrata siihen, että tenniksessä valittaisiin pelattava alusta (kovapohjainen, massa- tai nurmikenttä) vasta ennen ottelun alkua. Eri tiimit harjoittelevat ja keskittyvät tiettyihin karttoihin mitkä sopivat tiimin kokoonpanoon ja pelityyliin, samaan tapaan kuin tenniksessä eri alustat sopivat eri pelaajille, joten pelattavalla kartalla on todella iso merkitys pelin kulkuun ja lopputulokseen, monet CSGO vedonlyönti tipsit eivät huomioi tätä. Tästä syystä CSGO vedonlyönti on parhaimmillaan livenä, koska silloin on tiedossa millä kartalla pelataan.

Ennen peliä on hyvä käydä läpi CSGO vedonlyönti tipsit ja tietyt seikat, riippumatta siitä betsaako ottelua etukäteen vai livenä ja pelaako ottelun voittajasta, karttatasoitusta tai muista kohteista. Ensiksi kannattaa selvittää joukkueiden yleinen taitotaso ja nykykunto. Kaikki joukkueet on rankattu globaalisti ja joukkueen ranking kertoo karkeasti minkä tasoisesta joukkueesta on kyse. Betsauksen kannalta rankingia oleellisempaa on joukkueen nykykunto, mistä saa hyvän käsityksen käymällä läpi joukkueen viime aikaiset ottelut. Oleellista on selvittää millä kartalla kohde pelataan ja käydä läpi joukkueen nykykunto kyseisellä kartalla. Erittäin hyödyllistä tietoa on myös joukkueiden keskinäiset ottelut, niistä kannattaa huomioida vain viime aikaiset pelit. Erityisesti kannattaa huomioida joukkueiden viime aikaiset keskinäiset pelit samalla kartalla, mikäli niitä on ollut. Joukkueet pelaavat keskenään todella paljon erilaisissa turnauksissa, joten hyödyllistä dataa on saatavilla runsaasti.

CSGO live-vedonlyönti

CSGO vedonlyönnin suola on ehdottomasti live-betsaus, sen edut korostuvat moneen muuhun lajiin verrattuna. CSGO pelin luonteesta johtuen tilanteet vaihtuvat pelissä puolelta toiselle yleensä varsin voimakkaastikin, mikä luo erinomaisia tilanteita live-betsaajalle. Esimerkiksi, jos haluaa pelata ottelun voittajasta ja omaa vahvan näkemyksen kumpi joukkueista voittaa, on monesti kannattavampaa lyödä veto sisään vasta livenä kuin ennen peliä. Erittäin usein molempien joukkueiden voittajakertoimet käyvät yli 2.0:n vaikka lähtötasot olisivat 1.5 tai alle. Tämä johtuu siitä miten kierrosvoitot jakautuvat joukkueille. Hyvin harvoin vahvimmatkaan joukkueet dominoivat peliä suvereenisti vaan yleensä peli etenee hyvinkin tasaisesti. Parhaat betsaus paikat syntyvät usein kun suosikkijoukkue on kartan heikommalla puolella ja vastustaja ottaa kartan antaman edun ja voitokkaan pistoolikierroksen ansiosta useamman kierrosvoiton pelin alkuun. Lukemattomia kertoja on nähty suosikkijoukkueiden olevan selkeästi tappiolla, vaikkapa 6-2, ennen kuin joukkue saa rahojen hallinnan kuriin ja aloittaa tasaisen nousun. Näitä tilanteita oppii havaitsemaan hyvin nopeasti live-striimejä seuraamalla. Käytännössä kaikkiin otteluihin on tarjolla ilmaiset Twitch striimit, monesti jopa suomeksi selostettuina. Hyville tuotoille pääsee helposti tekemällä ensin pohjatyön joukkueiden voimasuhteista, tai lukemalla CSGO vedonlyönti tipsit, ja sen jälkeen kyttäämällä striimistä sopivaa hetkeä napata suosikki kiinni. Hyvin harvoin käy niin, ettei suosikkijoukkueelle olisi avauslinjaa korkeampia kertoimia tarjolla pelin aikana.